Verleihen Sie Ihrer Faltwand einen neuen Dreh mit Viewline

In perfecte harmonie genieten van binnen en buiten. Het kan dankzij het innovatieve systeem van Viewline. Het schuif-draaisysteem brengt de traditionele vouwwand namelijk naar een nieuw level. U vraagt zich wellicht af: hoe precies? In deze blog zetten we de unieke kenmerken van het glazen Viewline schuif-draaisysteem uiteen.  Daarbij merken we op dat ‘glazen schuif draaisysteem’ wel een hele mond vol is. Intern spreken we dan ook over de WOW-wand. 😉

Verbinding tussen binnen en buiten.

Het schuif-draaisysteem van Viewline geniet de voordelen van de meer traditionele vouwwand die u wellicht kent in de vorm van een harmonica-pui. Zo creëert u een enorme opening, waardoor u geniet van optimale lichtinval, prettige weersomstandigheden en aangename ventilatiemogelijkheden. Het systeem zorgt ervoor dat u geniet van de verbinding tussen binnen en buiten. Tegelijkertijd verrijkt het innovatieve systeem van Viewline het traditionele systeem met een aantal kenmerken.

Viewline schuif-draaisysteem geopend

Individuele deuren die afzonderlijk kunnen functioneren.

Het liefst wilt u de optimale vrijheid hebben om te spelen met ventilatie mogelijkheden. Het unieke aan Het schuif-draaisysteem van Viewline zijn de losse, individuele panelen. Deze zijn elk afzonderlijk voorzien van een vergrendelingssysteem. Hierdoor functioneren alle deuren onafhankelijk van elkaar. Dat betekent dat u de keuze heeft welke panelen u openzet of juist niet. Dit alles is eenvoudig te bedienen door het soepele, rollende systeem. En uiteraard vormen deze individuele panelen in gesloten toestand nog wel steeds een aantrekkelijk geheel.

Verbinding tussen binnen en buiten.

Het liefst houdt u zoveel mogelijk ruimte over voor legostenen, planten, meubels, kerstbomen, lampen… Noem maar op. Het fraaie aan de Viewline is dat u ruimte bespaart. Dat komt doordat de schuifdeuren open te klappen zijn ter plaatse van de loopdeur. Hierdoor blijft de ruimte rond het kozijn optimaal benut. We maken even een rekensom. Stel dat we uitgaan van een breedte van 10 meter en een deur die niet minstens 60 centimeter naar buiten hoeft te worden gevouwen. Dan besparen we al 6 vierkante meter, die u volledig vrij kunt inrichten.

Viewline deur close upStandaard uitgerust met een loopdeur

Wij mensen houden niet voor niets van olifantenpaadjes. Daarom is het glazen Viewline schuif-draaisysteem uitgerust met een loopdeur. Zo kunt u ’s avonds na het genieten van een heerlijke dag in de tuin, eenvoudig via het schuif-draaisysteem uw woning betreden. Tegelijkertijd is de loopdeur voorzien van een veilig slot met een meerpuntsluiting. Zo blijven ongenode gasten buiten.  

Onderdragend systeem

Het schuif-draaisysteem is een onderdragend systeem. Dat verschilt ten opzichte van veel andere boven hangende systemen. Hierdoor is er geen extra belasting van de boven constructie boven het kozijn. En dat is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld terrasoverkappingen. U heeft dan ook geen noodzaak om structurele aanpassingen te laten uitvoeren, terwijl er extreme inbouwbreedtes mogelijk zijn.

 

Enthousiast geworden over het glazen schuif-draaisysteem? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan brengen wij u in contact met een van onze aangesloten dealer 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Viewline? Volg ons dan op LinkedIn.

Möchten Sie diese Nachricht teilen?