Presentatie innovatieve windschermen tijdens de Polyclose 2022

Viewline, innovator op het gebied van glassystemen, was voor het eerst te bewonderen voor de buitenwereld tijdens de Polyclose. Het event stond in het teken van alle innovaties op het gebied van raam- deur- en geveltechniek. Knoed Horck, initiator van Viewline, kijkt enthousiast terug.

Knoed: “Toen we uiteindelijk begonnen, had ik een gezonde spanning. Het is toch hét moment waarop je de buitenwereld kennis laat maken met jouw product. Ik wilde vooral laten zien welke verrijking Viewline biedt aan het buitenleven. Na de eerste dag merkte ik al dat dit het geval was. Eén van de eerste bezoekers zei al snel: “Dit is waar ik wel vraag naar krijg: het is robuust en aantrekkelijk. Zelfs in een onstabiele beurs setting loopt het heel soepel.”

Naast het unieke draai-vouwwand systeem, presenteerde Viewline direct een nieuw product op Polyclose. Knoed: “Binnenkort komen we met een nieuw systeem voor windschermen. Perfect voor terrassen en balkons. Voor ons was het een perfect moment om deze innovatie zichtbaar te maken. Via een verticaal druk systeem, schuift een glazen paneel omhoog. Deze druk je ook eenvoudig omlaag. Zo maak je het buitenleven op dat gebied ook aantrekkelijk.”

 Al met al kijkt Knoed terug op een mooi verloop van de beurs. “Ik ben blij dat we ons hebben kunnen laten zien aan de buitenwereld. Uiteindelijk kun je heel veel over je product vertellen, maar ik wilde dat bezoekers het systeem konden beleven. Ik kijk ernaar verder in gesprek te gaan met de beursbezoekers die ik ontmoet heb, om ze verder te vertellen over de mogelijkheden van Viewline.”

Video afspelen

Wil je dit bericht delen?