Optimaal genieten met maximaal behoud van uitzicht

De winter is een seizoen van lekker binnen zitten. Gezellig bij de openhaard. Genieten van elkaars gezelschap. Warm en knus. Kortom, een seizoen waarin het leven zich veelal binnen afspeelt. Tegelijkertijd herkennen we het gevoel van het missen van ‘daglicht’ dit seizoen. En je had nog wel zo genoten van je overkapping de afgelopen zomer… We hebben dan goed nieuws! Met Viewline maak je van jouw overkapping de perfecte plek om het hele jaar door, niet alleen in de winter, optimaal te genieten van buiten met maximaal behoud van het uitzicht. In deze blog delen we ons geheim. 

Tactisch uit de wind, met ruimte voor een aangename bries

Met Viewline ervaar je buiten optimaal met de maximale comfort van binnen. Daarom hebben we over alle details nagedacht. Viewline kenmerkt zich namelijk  door een uniek schuif-draai systeem. Dat stelt je in staat om de glazen panelen afzonderlijk van elkaar te bewegen. Zeker in de winter is dat een aangename optie bij een zonnige dag. Zo kun je tactisch uit de wind zitten, terwijl er ook plaats is voor een aangename bries.

 

Viewline schuif-draai wand
Volledige bescherming

Tegelijkertijd zit je met gesloten wanden helemaal goed. Het design is namelijk zo opgebouwd dat je volledige bescherming tegen water en wind geniet. Daarnaast zijn de profielen mooi slank, waardoor je een zo optimaal mogelijk uitzicht geniet. Waarom zou je dan in de winter van de woonkamer je plek maken, als dat ook gewoon onder je overkapping kan?

Je nieuwe favoriete plek

Start de dag op met heerlijke rustige muziek, een kop koffie, of thee, terwijl je geniet van je tuin. Borrel tijdens de winter met vrienden onder je overkapping terwijl je omringd bent door een heldere sterrenhemel. Hoe je de verbinding met buiten ook wilt beleven, met Viewline maak je je nieuwe favoriete plek aan huis.

Ontdek hoe jij de verbinding tussen binnen en buiten optimaal ervaart met Viewline. Vul ons contactformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.

Wil je dit bericht delen?