Nieuw: Het Innovatieve Windscherm van Viewline

Ontdek het innovatieve verticale Windscherm van Viewline en geniet in alle rust van het buitenleven. Met zijn glasheldere uitzicht en optimale afscheiding, biedt het bescherming tegen weersinvloeden op je terras. Ontdek de voordelen van dit baanbrekende product en maak van jouw buitenruimte een oase van comfort en stijl.

Verticale schuiftechnologie voor eenvoudige bediening:

Het verticale windscherm van Viewline maakt gebruik van een unieke schuiftechnologie. Hiermee open en sluit je het scherm moeiteloos. Met slechts één klik schuif je het windscherm omhoog of omlaag, ongeacht de windomstandigheden. Het Windscherm is te bestellen in de kleuren antraciet, verkeerswit en zwart.

Stevig en duurzaam ontwerp:

Ondanks zijn slanke uitstraling biedt dit windscherm een solide constructie. De robuuste profielen en eenvoudig te monteren montagevoeten zorgen voor stabiliteit, zelfs bij harde wind. Het is gemaakt van hoogwaardig 8 millimeter gehard veiligheidsglas. Dit zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.

Helder glas voor een onbelemmerd uitzicht:

Dankzij het minimalistische design van het windscherm geniet je van een glashelder uitzicht. De slanke profielen zorgen ervoor dat het windscherm vrijwel onzichtbaar is, waardoor je optimaal kunt genieten van je omgeving. Laat je niet beperken door de wind en creëer een plek waar je volledig kunt ontspannen.

Makkelijke bediening van het Windscherm

Eenvoudige Installatie zonder Elektriciteit:

De installatie gebeurt snel en moeiteloos. Met het plug-and-play ontwerp zet je het windscherm in no-time waterpas. Dankzij de handmatige bediening, heb je geen elektriciteit nodig. Bovendien zijn meerdere windschermen makkelijk aan elkaar te koppelen. De optionele wielen zorgen voor optimale bedienbaarheid. Hierdoor kun je het in iedere gewenste richting plaatsen. Kortom: ultiem gebruiksgemak zonder gedoe met stroomaansluitingen.

Aanvullende Opties voor Personalisatie:

Viewline biedt aanvullende opties om het Windscherm aan jouw voorkeuren aan te passen. Kies uit een onderstel, wielen en/of bloembak om het nog functioneler en esthetisch aantrekkelijker te maken. De mobiliteit van wielen en de toevoeging van een bloembak voegen extra veelzijdigheid en sfeer toe aan jouw buitenruimte. Daarmee is het ook uitermate geschikt voor een horeca terras.

Conclusie:

Ervaar het ultieme buitenleven met het innovatieve verticale Windscherm van Viewline. Met zijn glasheldere uitzicht, eenvoudige bediening, stevige constructie en eenvoudige installatie biedt het de perfecte afscheiding tegen weersinvloeden. Het minimalistische design zorgt voor een onbelemmerd uitzicht en de handmatige bediening vereist geen elektriciteit. Met aanvullende opties zoals een onderstel, wielen en bloembakken kun je het windscherm personaliseren naar jouw wensen.

Wil je dit bericht delen?