(Glas)heldere kostenopbouw voor het Schuif-draaisysteem

Welkom in de wereld van het Viewline Schuif-Draaisysteem en ontdek hoe jij jouw ‘buitenleven’ een impuls geeft. Een zorgvuldig overwogen investering, waarbij elk aspect van het product tot in de puntjes is uitgedacht. Voordat je deze unieke ervaring aangaat, willen we je helderheid geven over de kostenopbouw. Bij Viewline vinden we transparantie en duidelijkheid belangrijk. Samen zorgen we er dan ook voor dat jij, zonder verrassingen, met vertrouwen optimaal kunt genieten van een glashelder uitzicht.

Voorbereiding

Eén van de voordelen van een Viewline Schuif-draaisysteem is dat het vaak wordt geplaatst onder een bestaande overkapping met een solide ondergrond. Bij een stabiele ondergrond die niet helemaal vlak is, zijn dan ook geen aanpassingen nodig. Het nauwkeurig uitvullen met vulplaatjes onder het profiel volstaat. Voor nieuwe overkappingen of situaties waarbij de tegels op los zand zijn gelegd, raden we het gebruik van kokers aan. Deze zorgen voor een stevige, vlakke en stabiele fundering tijdens de installatie.

Het unieke aan het Viewline Schuif-draaisysteem is dat het een onderdragend systeem is.  Aanpassingen aan de bovenconstructie zijn niet nodig. Je hebt dus geen kosten voor verzwaringsbalken. Het versterken van de ondergrond is eenvoudig en daarmee ook goedkoper. Glashelder dus.

 
Onderdragend systeem
Aanschaf

Elk Viewline Schuif-draaisysteem wordt op maat gemaakt. Daarbij kun je het Schuif-draaisysteem helemaal samenstellen naar gelang je behoefte. Dat maakt dat we geen standaard prijs kunnen noemen.

Bij Viewline werken we met een selectief netwerk van dealers. Wil je weten wat de prijs in jouw situatie is? Vul dan ons offerte-formulier in. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de beste optie bij jou in de buurt. De dealer zal een aantrekkelijke prijs voor je samenstellen. Houd er rekening mee dat de dealer wat tijd nodig heeft om een prijsopgave te maken.

Onderhoudsgemak en plezier

En nu komt het leukste gedeelte! Eenmaal geïnstalleerd, vraagt het Viewline Schuif-draaisysteem minimaal onderhoud. En dat geldt ook voor de kosten. Afgezien van een simpel sopje af en toe, is het voldoende om jaarlijks de bewegende delen van het hang- en sluitwerk te smeren en de rails schoon te houden. That’s it!

De opbouw van de kosten is natuurlijk één ding. Wat te bedenken van de beleving die het je biedt? In ieder geval het oneindige genot van comfortabel buiten zitten. Het plaatsen van deze unieke op maat gemaakte glaswand, compleet met een veilig slot, transformeert je overkapping naar een volwaardige tuinkamer. Een esthetische en functionele toevoeging aan je buitenruimte waar je kunt genieten van het comfort en gemak van moeiteloos openen en sluiten van de glaswanden. Én je verhoogt als klap op de vuurpijl ook nog eens de waarde van je woning.

Viewline Schuif-draaisysteem
De volgende stap

Nu je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten, wil je misschien wel een offerte aanvragen die past bij jouw situatie. Het invullen van een offerteaanvraag duurt minder dan een minuut. Klik op de link hieronder en ontdek hoe Viewline jouw buitenleven verrijkt.

 

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij streven ernaar om je te voorzien van het beste advies en de beste service, zodat je met volle tevredenheid kunt genieten van je Viewline Schuif-draaisysteem.

Wil je dit bericht delen?